Jussi Linkola on Vyyhdin paras työtoveri

kevätju_jussi
Vyyhdin paras työtoveri Jussi Linkola

Vyyhdin projektisuunnittelija Jussi Linkola valittiin Vyyhdin parhaaksi työtoveriksi. Valinta suoritettiin hankkeen kevätjuhlissa, joita vietettiin aurinkoisella kattoterassilla Metropolian Albertinkadun saunatornissa. Parhaan työtoverin kunniakirjan lisäksi huomioitiin paras verkostoituja ja paras tsemppi. Kattoterassilla raikasi myös perinteinen Suvivirsi.

Tilaisuuteen osallistui Vyyhdin projektiryhmä, Reititin-hankkeen Tuomas Korkalainen sekä Vyyhdin kunniaylipäällikön epävirallista virkaa toimittava Milla Laasonen. Vyyhdin projektiryhmän työskentely on ollut läpi hankkeen aktiivista, keskustelevaa ja innostunutta. Projektiryhmään kuuluu Metropoliassa istuvan vakioväen lisäksi myös osatoteuttajat, eli Helka ry sekä Hub Helsinki.

Vaikka työskentely projektiryhmässä onkin antoisaa ja vie hanketta hienosti eteenpäin, on joskus tarve pysähtyä tavoitteettoman ajan äärelle. Tavoitteeton aika antaa mahdollisuuden tutustumiselle ja ajatusten jakamiselle.  Monesti on tarpeen keskustella myös hankkeen ulkopuolisista asioista, sillä nekin vaikuttavat hankkeen jokapäiväiseen arkeen.

Olen henkilökohtaisesti hyvin onnellinen, että saan työskennellä upeiden ihmisten kanssa. Heiltä oppii jatkuvasti tärkeitä uusia asioita ja etenkin asennetta, taistelutahtoa, lempeyttä, ystävällisyyttä ja tarkkuutta.

 

Vyyhti rulettaa ja toivottaa hyvää kevättä kaikille!

Susanna

kevätju_milla
Kunniaylipäällikkö Milla Laasonen
kevätjuhla
Paras tsemppityyppi Susanna Snellman, paras työkaveri Jussi Linkola ja paras verkostoituja Milla Laasonen. Muut parhaat työkaverit, tsempparit ja verkostoitujat kameran takana (Nikita Gavrilenko, Sanna Ristaniemi, Jussi Mankki, Pirjo Tulikukka ja Päivi Savolainen)

 

 

Jaa juttu eteenpäin: