Linkkivyyhti #1

Vyyhti-projekti on nyt pyörinyt kuukauden päivät. Tänä aikana on haaviin tarttunut paljon hyödyllisiä verkkoaineistoja, joista tässä muutamat valitut:

 • Arvostava johtaminen -wiki – Arvostava johtaminen -wikin ja siihen liittyvän arvostavan johtamisen kehittäjien verkoston tarkoituksena on kehittää keskinäiseen arvostamiseen, kunnioittamiseen, välittämiseen ja luottamukseen perustuvaa johtamis- ja yhteistyökäytäntöä.
 • Kulttuurialan työpaikat ja yritysten toimipaikat Helsingissä – Äikäs, Timo 2009. Helsingin kaupungin tietokeskus. Katsauksessa kulttuurin taloutta ja työllisyyttä Helsingissä tarkastellaan kahdesta näkökulmasta: kulttuurin yritystoimintana ja kulttuurin työpaikkoina, johon sisältyvät sekä yksityisen sektorin että julkisen, voittoa tavoittelemattoman toiminnan työpaikat.
 • Running Lean – Startup-yrittäjille suunnattu kirja, josta voi olla hyötyä muillekin luovan alan yrittäjille (via Vesa).
 • Sosiaalinen media työnhaussa ja rekrytoinnissa – Vinkkejä, linkkejä ajatuksia sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa ja rekrytoinnissa
 • Yhdistyksen verkkotyökalut – Sivulle on listattu satunaisessa järjestyksessä muutamia tarpeita, joita yhdistyksillä (myös yrityksillä ja järjestäytymättömillä yhteisöillä) on.
Jaa juttu eteenpäin:

2 thoughts on “Linkkivyyhti #1”

 1. Yhdistyksen verkkotyökaluja ja toimintakulttuureita pohdittiin ”Moderni järjestö” -teeman alla työpajassa Helsingissä 26.8. http://www.mahdollista.fi/nettikansan-tapahtumat/moderni-jarjesto/

  Jatkona on tarkoitus työstää opastusta tarvelähtöiseen verkkotyökalujen hyödyntämiseen. Aiheeseen liittyen kaksi Google+ keskusteluketjua:

  Työkaluista: https://plus.google.com/104064705700796699762/posts/evLDQZKMh4Y
  Käytännön kokemuksista: https://plus.google.com/104064705700796699762/posts/W5MZHhesaKT

  Ja yksi dokumentti, jossa on työkaluja esiteltynä ja luokiteltuna käyttötarkoituksen mukaan: http://bit.ly/verkkotyokaluja

 2. Huippua! Kiitos, Antti, tästä koosteesta. Meillä Vyyhdissä yhtenä kohderyhmänä ovat kaupunginosayhdistykset, ja nämä materiaalit ovat mielestäni suoraan hyödynnettävissä sen tyyppisessä toiminnassa.

Kommentointi on suljettu.