Ota seuraava askel sosiaalisessa mediassa

Kutsuimme Arabian alueen yrittäjät jälleen yhteisen aamiaispöydän ääreen viime tiistaina 13.3. Kokoonnuimme Aalto-yliopiston MediaFactoryn tiloissa. Kiitos suuri MediaFactoryn ja MediaLabin ystävälliselle henkilökunnalle aamiaisen mahdollistamisesta! Kurkistus saman alueen muiden toimijoiden työtiloihin on inspiroivaa. Suosittelen myös lämpimästi tutustumaan molempien koulutusten nettisivuihin. Sen verran mielenkiintoista toimintaa tuossa naapurissa on!

Aamiaiselle saimme vieraaksi sosiaalisen median asiantuntijan Helene Auramon, joka itsekin opiskelee MediaLabissa. Zipipopin toimitusjohtaja toimii myös bloggaajana ja on ollut perustamassa mm. tunnettua blogisivusto Indiedaysia.

Pyysimme Heleneä vastaamaan aamiaisella kysymyksiin koskien sosiaalisen median hyödyntämistä osana yritystoimintaa. Lue Helenen vastaukset.

Kaikki aamiaiselle osallistuneet nostivat kätensä kysyttäessä yrityksensä mukana oloa sosiaalisessa mediassa. Kuitenkin moni empi niiden käyttöä. Helene esitteli sosiaalisen median mahdollisuuksia Zipipioppia esimerkkinä käyttäen. Yrityksen markkinointi ja tiedotus on hoidettu kokonaan sosiaalista mediaa hyödyntäen. Tästä voi ottaa oppia.

Puheenvuoro antoikin rohkeutta tutustua tarkemmin sosiaalisen median eri työkaluihin. Aloittaa voi vaikka tutustumalla muiden toimijoiden toteutustapoihin. Vakoilun kautta saa ymmärryksen siitä, miltä oman yrityksensä haluaa näyttävän sosiaalisessa mediassa.

Tässä yhteydessä on myös pakko jakaa viesti, jonka ilokseni sain Tekstitaika -yrityksen Katariinalta. Hän kertoi Vyyhdin sähköisten jumppakerhojen kautta saaneen uskalluksen toteuttaa kauan pohtimansa blogi. Hieno homma! Käy kurkistamassa Tekstitaikan.

Seuraava askel minulta sosiaalisen median käyttäjänä on käyttää YouTubea hyödykseni ja laittaa kevään molempien aamiaisten puheenvuorot näkyvillenne.

Aamiaiset jatkuvat Arabiassa. Seuraavan kerran kokoonnutaan huhtikuussa deClubin tiloissa. Aamiaisella tavataan!

Jaa juttu eteenpäin: