Viikkokirje viikolla 17, 2013

Maanantaina 22.4.

Työstettiin yhteisömanagerointiraporttia ja tutustuttiin ELY-keskuksen raportointi- ja arkistointiaiheiseen koulutusmateriaaliin.

Tiistaina 23.4.

Vyyhti osallistui Metropolian ja Turun AMK:n yhteisen Summit-hankkeen Turun leirille. Summitin tavoitteena on tuotteistaa oppilaitosten kehitystoiminnan tuloksena syntyneitä konsepteja ja tuoteideoita. Vyyhti-teemana Summitissa ideoitiin Sähköisten jumppakerhojen tuotteistamista.

Käynnistettiin vuoden 2013 väliraportin kokoaminen keräämällä kevään tapahtumia projektihenkilöstän yhteiseen väliraporttipohjaan. Työstettiin edelleen yhteisömanagerointiraporttia.

Keskiviikkona 24.4.

Yhteisömanagerointiraportin kuvitusta, väliraportin täydennystä. Summit-hankkeen Turun leiri jatkui.

Vyyhti-osallistui Reititin-hankkeen järjestämään Bootcamp-tapahtumaan, jossa pelattiin Vyyhtipeliä ensimmäistä kertaa hankkeen ulkopuolisen fasilitaattorin voimin. Tilaisuudessa pelattiin samanaikaisesti kahdella pelilaudalla yhteensä neljän fasilitaattorin voimin. Pelistä saatiin hyviä huomioita pelifasilitoinnin ja Vyyhtipelin kehittämiseksi.

Torstaina 25.4.

Vyyhti-projektiryhmä kokoontui vaajalla kokoonpanolla. Kokous oli kuitenkin sisältörikas ja hyödyllinen, ja muistio löytyy tuttuun tapaan Vyyhti-wikistä.

Myös torstaina osallistuttiin Bootcamp-tapahtumaan.

Perjantaina 26.4.

Projektipäällikkö valmisteli maksatushakemusta, tavattiin Shared Gems tuottajia ja valmisteltiin viikonlopun Game Jameja. Kirjoitettiin viikkokirjettä ja täydennettiin tuntiseurantoja.

Lauantaina 27.4. ja Sunnuntaina 28.4.

Lauantaina ja sunnuntaina Vyyhti järjestää Vyyhdin Game Jamin toimintakeskus Hapessa. Jamittelu alkaa lauantaina kello 9:00 ja päättyy sunnuntaina kello 21:00.

Jaa juttu eteenpäin: