Viikkokirje viikolla 33, 2013

Maanantaina 12.8.

Julkastiin blogitiedotteita ja merkintöjä: Vyyhti huipentuu Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaariin 6.11.2013 Musiikkitalossa ja Vyyhdin syksy 2013. Pidettiin tuotantopalaveri lopputapahtumaan liittyen.

Tiistaina 13.8.

Jatkettiin erinäisiä kehitystöitä mm. lopputapahtumaan liittyen. Tapahtuman infosivu on auki ja sitä päivitetään hiljalleen, kun puhujia ohjelmanumeroita saadaan varmistettua. Ilmoittautuminen ja ohjelma avautuvat samaan osoitteeseen 5.9.2013.

Keskiviikkona 14.8.

Metropolian Vyyhti-tiimi osallistui puoleksi päiväksi Metropolian kulttuurialan kehittämispäiville. Aamupäivän ohjelma keskittyi Metropoliassa käynnissä olevien YT-neuvottelujen ja organisaatiomuutoksen tilannekatsaukseen. Vyyhti-tiimin osalta TKI-toiminten merkitys kaavaillussa organisaatiossa oli kenties keskeisintä kehityspäiväantia.

Tuottaja Tomas ja Hub Helsingin Jussi palaveerasivat Hubilla järjestettävään Some Kitchen -tapahtumaan liittyen.

Torstaina 15.8.

Suunniteltiin mm. Creative QnA -palvelun toimintaa ja ulkoasua. Pidettiin Metropolian Vyyhti-tiimin viikkopalaveri. Päätettiin ääniartikkelien järjestys sekä valittiin lopputapahtumaan kuunneltaviksi asetettavat artikkeli.

Perjantaina 16.8.

Päivitettiin Vyyhti-webin WordPress-ohjelmisto uusimpaan versioon. Täytettiin tuntiseurantoja ja kirjoitettiin viikkokirjettä.

Jaa juttu eteenpäin: