Viikkokirje viikolla 36, 2013

Jos oli edellinen viikkokin työntäyteinen, niin tämä vie voiton siitä. Paljon toimintaa sattui osumaan kuluneen viikon päiville:

Maanantaina 2.9.

Rakennettiin loppuseminaarin infosivustolle täydentäviä osioita ja suunniteltiin oppimistehtävää Metropolian Lyhtyviikolla (intensiiviopintoviikko) toteutettavaan Vyyhti-päivään. Tehtiin hanketiedotusta sosiaalisen median kanavissa.

Käytiin peluuttamassa massiivinen Vyyhtipeli-sessio Metropolian viestinnän koulutusohjelman uusien opiskelijoiden orientaatioleirillä. Vyyhtipelin avulla opiskelijat ohjattiin pohtimaan edessä olevaa neljän vuoden opintopolkua, asettamaan tavoitteita ja sitoutumaan opiskeluun.

Tiistaina 3.9.

Seminaariohjelmaa hiottiin julkaisukuntoon ja tiedotettiin sosiaalisessa mediassa. Valmisteliin seminaaria. Valmisteltiin keskiviikon Hyvinkään peliä ja torstain yrittäjäpelia.

Pidettiin palaveri Metropolian kulttuurialan KTI-kehityspäällikön kanssa liittyen Vyyhdin jatkotoimiin

Keskiviikkona 4.9.

Suunniteltiin Creative QnA -palvelun toimintamallia, vastausprosessia ja ohjeistusta kirjoittajille. Tiedotettiin torstain tapahtumista sosiaalisen median kanavissa. Laadittiin loppuseminaariin kutsulistaa.

Torstaina 5.9.

Torstain rupeama käynnistyi Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaarin infosivuston viimeistelyllä julkaisukuntoon ja julkaisuun, joka tapahtui klo 12:00. Oli ilo huomata, että ensimmäiset ilmoittauneet löysivät paikalle jo 5 minuutin jälkeen julkaisemisesta.

Helka viesti Vyyhdin lopputapahtumasta jäsenistölleen sähköpostise ja uutisoi asiasta myös kotisivuillaan ja ylläpitämällään www.kaupunginosat.net -sivustolla.

Projektipäällikkö osallistui Uusimaa-viikon pääjärjestäjien kokoukseen Uudenmaan liitossa, jonka seurauksena työstettiin seminaarisuunnitelmia.

Alkuillasta pidettiin Vyyhdin organisoima Yrittäjäiltapala Made in Kallion tiloissa Helsingin Vaasankadulla. Iltapalan kokemuksista on luvassa dokumentaatiota myöhemmin.

Klo 18 starttasi Yrittäjän päivän valtuusto- ja verkostoitumistapahtuma Metropolian pop/jazz-musiikin koulutusohjelman tiloissa Arabiankatu 2:ssa. Verkostoituminen tapahtui Vyyhtipeliä pelaten, ja myös tämän session kokemuksista on tiedossa raporttia blogimerkintöjen muodossa.

Perjantaina 6.9.

Palauduttiin edellisen illan toimenpiteistä, täydennettiin tuntiseurantoja ja kirjoitettiin viikkokirjettä. Kirjoitettiin auki viikon tapahtumia.

Jaa juttu eteenpäin: