Viikkokirje viikolla 38, 2013

Jälleen yksi tapahtumatuotannontäyteinen Vyyhti-viikko on takana. Muitakin toimintoja on tosin ehditty tekemään yllin kyllin.

Maanantaina 16.9.

Tavattiin Metropolian Kamu-hanketta Vyyhtipeliin ja pelillisyysasioihin liittyen. Tapaamisen pohjalta syntyi idea pelillisyyttä työssään käyttävien hankkeiden määrän ja tulosten kartoittamisesta. Palaverimuistio löytyy Vyyhti-wikistä. Pidettiin Metropolian tiimin kesken tilannekatsausta pienen tiimipalaverin muodossa. Pohdittiin mahdollisia Vyyhti-hankkeen jatkoprojekteja.

Tiistaina 17.9.

Täydennettiin Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaarin www-sivuja yhteistyökummpaneiden tietojen ja logojen osalta. Tehtiin viimeisiä tarkistuksia Satu Onnelan laatiman kaupunginosatoimijoiden verkostoitumista käsittelevän selvityksen osalta. Lopullinen varsio saatanee julkaistua ensi viikolla. Lisäksi tarkasteltiin hankkeen talousasioita.

Keskiviikkona 18.9.

Projektipäällikkö osallistui Metropolian kulttuurialan hanketoimijoiden TosiPro-kokoukseen. Viimeisteltiin Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaarin tiedotetta ja laadittiin tapahtumakutsua. Lisäksi pidettiin koko Metropolian Vyyhti-tiimin yhteinen viikkopalaveri ja tuotantotiimin sisäinen tuotantopalaveri, jossa kartoitettiin tehtäviä asioita ja jaettiin vastuita. Näiden palaverien muistio löytyy wikistä Vyyhdin syksyn 2013 viikkopalaverimuistiosta.

Torstaina 19.9.

Lisäiltiin viimeaikaisten palaverien muistioita wikiin. Mietittin Vyyhti-tuotosten jatkohyödyntämistä mahdollisten Lump Sum -rahoitusten valmisteluavulla. Valmisteltiin ensi viikon projektiryhmän kokousta ja tulevaa ohjausryhmän kokousta. Tutustuttiin Vyyhti-ääniartikkelien lähes lopullisiin versioihin ja työstettiin edelleen Satu Onnelan raportin viimeisiä korjauksia. Kerättiin yhteistyökumppaneilta ja osatoteuttajilta kontakteja seminaarikutsun lähtettämistä varten.

Perjantaina 20.9.

Viimeisteltiin seminaaritiedote, koottiin vastaanottajalistaa ja pantiin liikkeelle tiedotteen ensimmäinen aalto. Jälkiuutinen 5.9. Arabianrannassa pelatusta Vyyhtipelistä laitettiin Helkan kotisivuille, teksti ja kuvat: Yrittäjä Raija Lehtinen, Punainen Lanka. Samaisesta pelistä on uutisoitu myös Helsingin Yrittäjien verkkosivuilla.

Kirjoitettiin viikkokirjettä ja täydennettiin tuntiseurantoja. Mukavaa viikonloppua!

Jaa juttu eteenpäin: