Viikkokirje viikolla 42, 2012

Maanantaina 15.10. valmisteltiin tiistain Blogi-jumppakerhoa ja kutsuttiin torstain RSS- ja tiedonhallintajumpan osallistujat tilaisuuteen. Aloitettiin myös Minun Pajamäkeni keskustelutilaisuuden markkinointi. Lisäksi Susanna tapasi Laura-Maija Heron liittyen innovaatioprojekti opintojaksolla pelattavasta Vyyhtipelistä.

Tiistaina 16.10. vedettiin tiukka Sähköinen Blogi-jumppakerho, kerättiin kokemuksia ja arvioitiin palautteita. Susanna ja Sanna matkustivat Mikkeliin Rysä 2012-tapahtumaan.

Kiinnostuneet voivat tutustua pajan ohjelmaan ja sisältöön seuraavan presentaation avustuksella:

Projektipäällikön tiistaiaamu kului TosiPro-kokouksessa. Kyseessä on Metropolian kulttuurin ja luovan alan TKI-hanketoimijoiden yhteinen tiimi, joka kokoontuu kuukausittain. Tällä kertaa pääaiheena oli 7.11.2012 järjestettävän Kulttuuri rakentaa uutta maata -seminaarin tuotanto.

Keskiviikkona 17.10. pidettiin projektiryhmän kokous, jonka muistio löytyy Vyyhti-wikistä.
Susanna ja Sanna olivat vieläkin Mikkelissä Rysä tapahtumassa.

Lisäksi valmisteltiin torstain RSS- ja tiedonhallintajumppakerhoa. Vyyhti-blogissa aihetta hahmoteltiin ja taustoitettiin mini-mikroartikkelin muodossa.

Laajemmassa blogimerkinnässä kuvattiin Vyyhti-toimintaa vuonna 2012.

Torstaina 18.10. jumpattiin RSS-syötteet, tietovirtojen hallinta ja suodattaminen -jumppakerhossa. Kutsuttiin myös seuraavaan jumppaan ilmoittautuneet paikalle käsiteltiin palautteita ja kokemuksia. Tavattiin Vyyhtipelin tiimoilta Tuoteväylä-hanketta ja kuultiin mielenkiintoisia ja eteenpäinvieviä asioita pelin kehittämisestä ja tuotteistamisesta.

Perjantaina 19.10. hahmoteltiin ePortfolion mahdollisuuksia asiantuntijuuden ja osaamisen esittelyssä. Lisäksi täydenneltiin tuntiseurantatietoja ja kirjoitettiin viikkokirjettä.

Lauantai 20.10. Leipää taiteesta -opintokokonaisuuden Apurahojen hankinnan perusteet -opintojakson aloitusluento. Susanna vieraili Wärk:festillä. Lisää tapahtumasta täältä http://vyyhti.metropolia.fi/blogi/warkfest-rakentaa-uudenlaista-yhteistoiminnalisuutta/

Sunnuntai 21.10 Susanna vieraili Wärk:festillä

Jaa juttu eteenpäin: