Viikkokirje viikolla 7, 2013

Maanantaina 11.2.

Käynnistyi kevään Sähköisten jumppakerhojen sarja Facebook-jumpan muodossa. Vyyhti-peliä peluutettiin Metropolian viestinnän koulutusohjeman koulutusohjelmakokouksessa.

Tiistaina 12.2.

Valmisteltiin keskiviikon Blogi-jumppakerhoa ja käsiteltiin FB-jumpan palautteita.

Keskiviikkona 13.2.

Vyyhti-proktiryhmä kokoontui itsearvioinnin merkeissä. Arvioinnin purkutilaisuus sujui mukavissa merkeissä eikä suuria yllätyksiä tai huolenaiheita ilmennyt.

Iltapäivällä vedettiin kevään toinen Jumppakerho, jossa paneuduttiin blogiasioihin.

Torstaina 14.2.

Valmisteltiin osallistujien palautteiden ja toiveiden perusteella LinkedIn-jumppakerho, joka pidetään ylimääräisenä jumppanana keskiviikkona 13.3. Aihe oli ilmeisen toivottu, koska lähes välittömästi Jumppakerhoon ilmoittautui kymmenkunta osallistujaa. Mukaan mahtuu vielä muutama osallistuja, ja muissakin jäljellä olevissa kerhoissa on vielä hajapaikkoja jäljellä.

Perjantaina 15.1.

Projektin päällikköys vaihtui, eli Susanna Snellman aloitti Vyyhti-projektipäällikkönä. Nikita Gavrilenko aloitti uutena projektisuunnittelijana.

Perjantaina päivitettiin myös verkkosivuja tehtävävaihdoksista johtuen. Uudet yhteystiedot ja tehtäväkuvaukset löytyvät yhteystietosivullemme.

Perjantaian perehdyttiin uusiin tehtäviin ja palaveerattiin. Kirjoiteltiin viikkokirjettä ja täydennettiin tuntiseurantoja.

Jaa juttu eteenpäin: