Vyyhti mukana Metropolian Studia Generaliassa

Vyyhti osallistuu Metropolian esittävän taiteen, elokuvan ja television ja kulttuurituotannon koulutusohjelmien järjestämään Studia Generalia -luentosarjakokonaisuuteen.

Vyyhti kutsuu puhujaksi Giuliano Cremaschin, joka tarkastelee yrittäjämäistä ajattelua pelialan näkökulmista.  Lisäksi Vyyhdin kolmetuntisen ohjelman aikana projektipäällikkö  Milla Laasonen luennoi aiheesta kuinka hanketoiminta yhdistää kulttuurialoja? Ohjelmassa on myös Susanna Snellmanin luento, jossa avataan Helsingin alueellista kaupunkikulttuuria ja julkistetaan Vyyhdin ja Helka ry:n yhteistyössä järjestämän työpajakokonaisuuden päätuotoksena syntynyt alueellisen kaupunkikulttuurin tuotannon rautalankamalli.

Metropolian esittävän taiteen, elokuvan ja television ja kulttuurituotannon koulutusohjelmien
järjestämät Studia Generalia -luentosarjat täydentävät opiskelijoiden opintoja. Studia Generaliassa nostetaan esille ajankohtaisia ja polttavia kysymyksiä taiteen ja kulttuurin kentältä. Hämeentie 161:n Studia Generalia -luentosarjat on suunnattu kaikille Metropolian kulttuurialan opiskelijoille. Luennoitsijavieraiksi on saatu alansa tunnustettuja tekijöitä ja asiantuntijoita sekä Metropolian kulttuurialan omia opettajia.

14.9. klo 13-16 Susanna Snellman: Alueellinen kaupunkikulttuuri – the game of districts / Milla Laasonen: Kuinka hanketoiminta yhdistää kulttuurialoja? / Giuliano Cremaschi: BANZAI! (luento englanniksi)
Metropolia ammattikorkeakoulun auditorio, Hämeentie 161

Metropolian kaikille opiskelijoille avoimen Studia Generalia -sarjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Metropolian esittävän taiteen koulutusohjelma sekä elokuvan ja television koulutusohjelma, suunnitteluvastaavina ovat toimineet lehtorit Tuuja Jänicke ja Antti Pönni.

Jaa juttu eteenpäin: