Vyyhtin alueelliset yrittäjäaamiaiset 2012

Tänään 4.12.2012 vietettiin viimeinen Vyyhdin järjestämä alueellinen yrittäjäaaminen Arabia-Toukola-Vanhakaupunki -alueella. Tavoitteena on ollut tuoda alueen yrittäjiä, yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoita ja muita toimijoita lähemmäs toisiaan. Kokeilu on ollut vuoden mittainen.

Kokoontumisia kertyi yhteensä seitsemän kappaletta, ja niihin osallistui viitisenkymmentä eri henkilöä – ilahduttavan moni useamman kuin yhden kerran.

Aamiaiset järjestettiin alueella viidessä eri paikassa; Aalto-yliopiston Medialabissa, Kääntöpaikalla, nyt jo lopettaneessa deClubissa ja Metropolia Ammattikorkeakoulun tiloissa. Aamiaisten sisältöjä olivat muun muassa sosiaalinen media markkinoinnin tukena, kokouskäytännöt ja kansainvälistyminen. Viimeisellä kerralla kuultiin myös, mikä talo on BiaPark.

Vuoden 2012 Vyyhti-yrittäjäaamiaisaktiivi -kunniamaininnalla palkittiin tänään yrittäjä Hannu Lehtinen, Illuusio Oy. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Aamiaisten asiantuntija-alustuksia on taltioitu ja julkaistu Vyyhdin Vimeo-kanavalla.

Aamiaiskonseptista on julkaistu myös kulttuurituotannon koulutusohjelman AMK-opinnäytetyö. Aija Korhosen tutkimuksen voi lukea Theseus-tietokannasta.

Haasteena on ollut löytää riittävästi yhdistäviä nimittäjiä pienten ja suurempien yritysten kohtaamisten mahdollistamiseksi. Vyyhti jatkaa alueellisten yrittäjäverkostojen kehittämismahdollisuuksien kartoittamista yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa vuoden 2013 puolella erikseen tiedotettavin toimenpitein.

Kiinnostuneet löytävät tuoreimmat tiedot hanketta koskettavasta, kaikille avoimesta toiminnasta Vyyhdin sivun sekä Yrittäjäaamiaiset-ryhmän kautta Facebookista.

Jaa juttu eteenpäin: