Verkostot ja rajaton yrittäjyys

Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaari pidettiin 6.11.2013 klo 8:30-17 Helsingin Musiikkitalossa, Black Box salissa.

Seminaari oli osa Uudenmaan liiton koordinoimaan vuoden 2013 Uusimaa-viikkoa ja Vyyhti – verkostot, yrittäjyysosaaminen ja yhteistoiminnallisuus luovilla aloilla -hankkeen lopputapahtuma. Tapahtuman pääjärjestäjät olivat Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia. Metropoliassa tuotannosta vastasi Vyyhti-hanke, jonka osatoteuttajat ovat Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka ja Hub Helsinki. Seminaariyhteistyöhön osallistui myös Luova Suomi.

Seminaari huipentui Vyyhtipeliin. Kuva: Tuula Palaste-Eerola. Lisää Tuulan Vyyhtipelikuvia.
Seminaari huipentui Vyyhtipeliin. Kuva: Tuula Palaste-Eerola. Lisää Tuulan Vyyhtipelikuvia.

Päivä sisälsi 12 puheenvuoroa, jotka käsittelivät yrittäjyyttä, luovan yrittäjyyden uusia muotoja ja tulevaisuutta, kaupunginosatoimintaa ja kaupunkikulttuuria sekä musiikki- ja äänialan luovia toimintatapoja ja verkostoja. Uudenmaan liitto jakoi tapahtumassa Vuoden uusimaalainen kylä 2014 -palkinnon, jonka sai Mäntsälän Ohkola. Puheenvuorojen lisäksi seminaarissa kuultiin musiikkiesityksiä, kuunneltiin ääniartikkeleita ja pelattiin Vyyhtipeliä. Osallistujat keskustelivat aktiivisesti paikan päällä ja verkkopalvelu Twitterissä.

Valokuvia

Kuvaaja: Otso Kaukomies.

Sosiaalisen median keskustelut seminaarin aikana

Tapahtuman aikana käytiin aktiivista verkkokeskustelua pääasiassa Twitterissä. Keskustelut on tallennettu tähän Storify-koosteeseen:

Kiitokset kaikille vieraille, puhujille, esiintyjille ja pelaajille. Luovuus ON yhteiskunnan DNA:ta!

Jaa juttu eteenpäin:

Verkostot, yrittäjyysosaaminen ja yhteistoiminnallisuus luovilla aloilla