Verkostot ja rajaton yrittäjyys

Luova yrittäjyys valloittaa Musiikkitalon

Musiikkitalo

Musiikkitalossa järjestettävä Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaari kokoaa yhteen luovien alojen yrittäjyyden ja tulevaisuuden rakentajat.

Tapahtumassa käsitellään yrittäjän verkostoitumista ja kansainvälistymistä, uusia yrittämisen muotoja sekä yrittäjämäisen toiminnan soveltamista eri yhteyksissä. Päivä huipentuu Vyyhtipeliin, jossa päättäjät, median edustajat, yrittäjät ja opiskelijat synnyttävät pelaamalla tuoreita avauksia luovuuden ja kulttuurin hyödyntämiselle tulevaisuuden Suomessa.

Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaari on osa vuoden 2013 Uusimaa-viikkoa, ja sen toteuttavat yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulu, Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, Uudenmaan liitto ja Luova Suomi. Tuotannosta vastaa Metropolian Vyyhti – verkostot, yrittäjyysosaaminen ja yhteistoiminnallisuus luovilla aloilla -hanke, jossa ovat mukana Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka ja Hub Helsinki. Seminaari on hankkeen lopputapahtuma.

Seminaariohjelma ja lisätiedot

Vyyhtipeli

Vyyhtipeli on 15m2:n kokoinen jättilautapeli, jota pelataan joukkueittain fasilitoidusti. Jokaisen pelin teema ja kysymykset rakennetaan etukäteen kohderyhmän tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Peli toimii nopean yhteistoiminnallisuuden, oikeiden kysymysten löytämisen ja verkostoitumisen välineenä.

Lisää Vyyhtipelistä

Lisätietoja

Jussi Linkola
p. 040 184 2448
projektisuunnittelija, seminaarin tiedottaja

Sanna Ristaniemi
p. 040 673 8784
hankesuunnittelija, Vyyhtipelin fasilitaattori

Tarja Haili
p. 040 774 1718
erityisasiantuntija, Uusimaa-viikon koordinaattori

Susanna Snellman
p. 040 769 8897
projektipäällikkö, Vyyhti-hanke

Jaa juttu eteenpäin: