Vyyhti huipentuu Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaariin 6.11.2013 Musiikkitalossa

Kesä alkaa kääntymään pikkuhiljaa syksyksi ja ihmiset palaavat ansaituilta vuosilomiltaan takaisin sorvin ääreen. Vyyhti starttaa syksyn reippaalla otteella, katse kiinnitettynä hankkeen marraskuiseen Musiikkitalon Black Boxissa järjestettävään lopputapahtumaan. 

Vyyhti-hankkeessa tänä syksynä toteutettava lopputapahtumakonsepti tarjoaa hankkeen kohderyhmille monenlaisia sisältöjä ja tapahtumia. Hanke haluaa jättää jälkeensä uudenlaisia toimintamalleja, ajatuksia ja fiiliksiä korkeakouluopiskelijoille, yhdistystoimijoille sekä yrittäjille luovilla aloilla, joten lopputapahtumaan kohdistuu paljon odotuksia ja toiveita. Seminaarin esituotannossa on pysähdytty pohtimaan monia asioita: miten yhteen päivään voidaan koota kaikkia kohderyhmiä kiinnostavaa ja hyödyttävää sisältöä? Miten hankkeen osatoteuttajat ja seminaarin yhteistyökumppanit näkyvät ja kuuluvat? Voiko näinkin moninaista kokonaisuutta ylipäänsä purkaa yhden päivän sisällöksi? Onko näin laajasta sisällöstä mahdollista luoda tapahtuma, joka aidosti on hyödyllinen ja kiinnostava? Pitämällä puheenvuorot näppärän mittaisina, valitsemalla vain ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita, työskentelmällä yhteistyössä eri tahojen kanssa, ammattimaisella tapahtumatuotannolla ja oikeasti relevanttien asioiden esiintuomisella saadaan varmasti aikaiseksi hyvä ja hyödyllinen kokonaisuus.

Seminaarin nimen valinta aiheutti Vyyhdissä liikehdintää ja pohdintoja. Loppujen lopuksi päädyttiin nimeämään tapahtuma
Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaariksi. Lopputapahtuma on  jäävuoren huippu ja näyteikkuna hankkeen hienosti onnistuneisiin toimintoihin. Seminaari kokoaa yhteen luovien alojen yrittäjyydestä, verkostoitumisesta ja uusista ideoista kiinnostuneet toimijat ja se järjestetään yhteistyössä Uudenmaan Liiton, Sibelius Akatemian sekä Luovan Suomen kanssa.

Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaari tarjoaa nopeita ja ajankohtaisia puheenvuoroja, musiikkia sekä tietysti myös pelillisyyttä. Seminaarin puheenvuoroja sisältävä päiväosuus huipentuu Tango-orkesteri Unton esitykseen, jossa luova työskentelyprosessi avataan musiikin kautta. Päiväosuuden jälkeen pelataan Vyyhtipeliä ja puretaan päivän antia teatterin keinoin.

Seminaarin infosivut sekä ilmoittautuminen avautuu 5.9.2013 tänne.

Toivotan kaikille tarmokasta ja aurinkoista loppukesää sekä megahyvää syksyä!
Susanna

Jaa juttu eteenpäin: