Viikkokirje viikolla 42-43, 2013

Syyslomaviikon ja aktiivisen seminaarimatkailun vuoksi jäi viikkokirje viime viikolla tekemättä. Nyt asia korjataan tähän varsin runsaaseen kahden viikon pakettiin. Paljon on jälleen ehtinyt tapahtua.

Maanataina 14.10.

Tehtiin aktiivista Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaaritiedotusta uusille kohderyhmille ja saatiin ilmoittautumisaktiivisuutta mukavasti lisättyä. Esimerkiksi sopiville Facebook-sivuille postittaminen on osoittautunut yhdeksi hyväksi keinoksi lisätä näkyvyyttä:

Pidettiin Metropolian Vyyhti-tiimin viikkopalaveri, jonka muistio löytyy jälleen wikistä.

Tiistaina 15.10.

Jatkettiin seminaaritiedotusta suorien kutsujen muodossa yhteistyössä Sibelius-Akatemian kanssa. Päivitettiin seminaariohjelmaa lisämäällä siihen linkkejä puhujien koti- ja infosivuille.

Keskiviikkona 16.10.

Sanna ja Susanna aloittivat seminaarivierailun Tukhomassa, Krealab no 1 -seminaarissa. Seminaarin yhteydessä kokeiltiin videoraportointia, josta pieni näyte tässä:

KreaLab no1 -seminaari Tukholmassa, osa 2 from Vyyhti on Vimeo.

Kaikki videoraportit löytyvät Vyyhdin Vimeo-tililtä Krealab no 1 -albumista. Lisäksi seminaarista tehtiin ja on yhä tekeillä blogimerkintöjä, jotka löytyvät Vyyhti-blogista KreaLab no 1 -tagin alta.

Kutsuttiin edelleen lisää ihmisiä Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaariin. Tällä kertaa kutsuja lähetettiin Uudenmaan-liitosta saaduille kutsuvieraslistoille.

Keskiviikkona julkaistiin myös ensimmäinen Vyyhti-ääniartikkeli, joka esittelee hankkeen ja ääniartikkeliformaatin:

Kaikki artikkelit tullaan kokoamaan Vyyhdin Vimeo-tilille, jonka kautta niitä on helppo kuunnella, lajitella ja jakaa eteenpäin.

Torstaina 17.10.

Valmisteltiin seminaaria ja siihen liittyvän Creative QnA -palvelun lanseeraamista.

Perjantaina 18.10.

Seminaarituotanto, Creative QnA ja viikon analysointi.

Maanantaina 21.10.

Sanna ja Susanna kävivät Silenciolla tekemässä ääniartikkelien jatkoäänityksiä. Äänityssiosta ja sen tuloksena syntyneistä ääninäytelmistä löytyy lisätietoa tästä blogimerkinnästä.

Valmisteltiin Creative QnA -palvelun julkistamista ja avattiin palvelu. Palvelu toimii Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/CreativeQNA:

Tiedotettiin asiasta myös Twitterissä:

Tiistaina 22.10.

Markkinoitiin Creative QnA -palvelua ja tehtiin seminaarituotantoon liittyviä asioita. Sanna ja Susanna olivat Metropolian kumppanilehti Focuksen haastateltavina.

Keskiviikkona 23.10.

Hub Helsingin tiloissa järjestettiin MasterChef of HUB -tapahtuma, jossa ruuanlaiton yhteydessä harjoiteltiin sosiaalisen median taitoja.

Työstettiin blogimerkintöjä ja seminaaria.

Torstaina 24.10.

Lisättiin ääniartikkeleita Vyyhdin SoundCloud-tilille ja markkinoitiin niitä eri kanavissa.

Jatkettiin edelleen seminaarin markkinointia. Saatiin Uudenmaan-liitosta kangaskasseja, joihin kootaan seminaariosallistujille mukava paketti kotiinviemisiä.

Perjantaina 25.10.

Kirjoitettiin viikkokirjettä ja täydennettiin tuntiseurantoja. Pidettiin viikkopalaveri Metropolian Vyyhti-tiimin kesken.

Jaa juttu eteenpäin: