Kunniamaininta nuorelle elokuva-alan yhteistoiminnallisuuden rakentajalle ja keskustelua marginaaleista AFFissa 8.9.2012

Vyyhti haluaa juhlia elokuva-alan yhteistoiminnallisuutta ja sen kehittämistä luovuttamalla kunniamaininnan nuorelle yhteistoiminnallisuuden rakentajalle. Kunniakirja on osa Artova Film Festivalia (AFF)  ja julkistus tapahtuu palkintonäytöksessä 8.9.2012 kello 20:00 alkaen.

Elokuva-ala hyötyy avoimuudesta, jakamisesta ja yhteiseen hiileen puskemisesta. Tämän vuoden palkinnon saaja on omalla toiminnallaan edesauttanut uudenlaisen yhteisön syntymistä ja levittänyt ympärilleen positiivista ja eteenpäinpyrkivää yrittäjämäistä asennetta.

Vyyhti ja Elokuvakontakti ry järjestävät yhteistyössä Marginaaleja, onko niitä? -ammattilaisseminaarin, joka pureutuu vähemmistöjen positioihin suomalaisessa elokuvateollisuudessa. Seminaari koostuu paneelikeskustelusta sekä elokuvanäytöksestä. Keskustelemassa ovat ohjaaja Mia Halme, ohjelmistosuunnittelija Satu Kankkonen, ohjaaja, näyttelijä, leikkaaja ja käsikirjoittaja Zagros Manuchar, kulttuurityöpaja VALOn/ Lyhty ry:n Teuvo Merkkinen ja käsikirjoittaja Tuomas Parviainen. Seminaaria kuratoi ja moderoi Elokuvakontaktin toiminnanjohtaja Elina Rislakki.

Marginaaleja, onko niitä? -ammattilaisseminaari on osa AFF 2012 ohjelmistoa ja on avoin ja maksuton kaikille.

Lisää tietoa seminaarista, puhujista ja elokuvista Facebookista

https://www.facebook.com/events/362864637127001/

Artova Film Festival (AFF) Arcadan saleissa 8.9.2012
Jan Magnus Janssonin aukio 1

http://artova.fi/aff

https://www.facebook.com/events/362864637127001/

Vyyhti kutsuu kaikki AFFiin juhlimaan suomalaista elokuvaa!

Jaa juttu eteenpäin: