Kylässä Woogalla Berliinissä

Vaikka pelialan yhteinen kieli onkin englanti, Woogan käytävillä on mahdollista kuulla kymmeniä eri kieliä miltei samanaikaisesti. Wooga edustaa kansainvälistä peliteollisuutta parhaimmillaan, sillä Woogan toimisto on kuin koko peliala pienoiskoossa. Suomalaiset ammattilaiset ovat hyvin edustettuina pelitalossa, jolla on mahdollisuus poimia itselleen parhaat tekijät!

Woogan kylttiWoogalla panostetaan uusien kykyjen löytämiseen, joka näkyy muun muassa hyvin suunnitellussa ja tehokkaassa oppilaitosyhteistyössä. Yritykseen valikoituu vuosittain useita lopputyön tekijöitä ja työharjoittelijoita ympäri maailman. Woogan University Relations osaston päällikkö Dr. Anne Seenbach kertoi, että vaikka he etsivätkin jatkuvasti uusia kykyjä, rekrytointiprosessit ovat tarkkoja ja suhteellisen pitkiä. Wooga voi myös olla valinnoissaan hyvinkin valikoiva.

WantedSain kunnian vierailla Woogan toimistolla marraskuun lopulla 2012. Huomioin heti, että koko toimiston viihtyvyyteen oli panostettu ja ensisilmäyksellä sai vaikutelman, että pelikehittämisen tiimeistä pidetään hyvää huolta.

Kaiken keskipisteenä on suuri ja viihtyisä keittiö, josta löytyy juomia ja ruokia jatkuvasti. Keittiön seinää koristaa kaikkien työntekijöiden valokuvat, joihin on lisätty myös työntekijän kotimaan lippu.

Kylässä Woogalla. Woogan keittiö on suuren toimiston valoisa keskipiste. Kuvassa Susanna Snellman ja Woogan Senior Lead Artist Samuli Snellman.

Wooga laajenee kovaa vauhtia ja ottaa haltuunsa uusia kerroksia toimitalosta. Käytävillä tervehditään iloisesti ja ensivaikutelma on välitön, nopea, kansainvälinen ja inspiroiva. Tekisi mieli ottaa lähin piirustuslehtiö ja alkaa piirtämään. Vaikka tunnelma onkin vapaa ja inspiroiva, työskentely ja etenkin työssä eteneminen on rankkaa. Työn jäljen täytyy olla ensiluokkaista, osa työstä on salaista, joten työstään ei välttämättä voi keskustella esimerkiksi ystävien kanssa ja kuten muissakin töissä useasti, pelialalla työskentely voi olla stressaavaa ja kuluttavaa.

Vaikka isossa pelifirmassa riittää töitä, on toimisto sisustettu inspiroivilla ja hauskoilla elementeillä.

Wooga osallistuu Metropolian viestinnän koulutusohjelman 7.5.2013 järjestämään pelialan seminaariin sponsorina. Yritys toimii seminaarin loppukeskustelun moderaattorina ja toimii keynote puhujana. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus saada töistään palautetta ja vinkkejä Woogan tuotespesialistilta.

Lisätietoja seminaarista tulossa pian!

Vierailulla Woogalla marraskuussa 2012.

Lisätietoja Woogasta:

www.wooga.com
wooga.com/jobs/students

Jaa juttu eteenpäin: