4 thoughts on “Opiskelijakunta ajan hermolla”

 1. Osuva kirjoitus Ilkalta. Tällaista yhteistoiminnallisuutta ja vapaata organisoitumista olisi kiinnostavaa tutkiskella ja synnyttää kaupunginosayhdistysten kanssa.

 2. Olen mukana espoolaisessa kaupunginosayhdistyksessä Karakallio-Seurassa. Perimme keväällä aktiivisen kyläkaupassa työskennelleen nuoren miehen perustaman Facebook-ryhmän (jäseniä yli 300): tykkäilyä on hallituslaisten postauksiin saatu ja muutama kommentti, muttei mitään suurta liikehdintää. Seuran kotisivuja päivitetään aktiivisesti (http://www.karakallioseura.fi), mutta siellä ei ole toistaiseksi interaktiivisia elementtejä (jaa, kommentoi, keskustele).

  1. Hei Tiina! Oletteko ehtineet hyödyntää virtuaaliyhteisönne aktiivisuutta esim. gallupeilla tai tapahtumatiedotuksella? Onko etsitty tai löydetty syitä, miksi aktiivisuus on tietynlaista (=tykkäilyä)? Kiinnostaa kovasti, koska mielestäni 300 aktiivijäsentä on hyvä saavutus FB-ryhmälle.

 3. Hei Milla,

  anteeksi vastausviive!

  Olenkohan saanut kommentistasi sähköpostin laatikkoon, jota harvemmin luen – miten muuten kommentit voisi huomata?

  Kyllä Facebookin Karakallio-ryhmässä on tiedotettu alueen asioista, yritetty houkutella mukaan jakamaan kyläseuran lehteä yms. Ehkä vilkkain keskustelu pitkään aikaan tuli postauksestani, jossa muistutin uudesta alennetusta nopeusrajoituksesta alakoulun kohdalla (kuulin toiveen vanhempainyhdistyksessä, esitin eteenpäin tuntemalleni kylällä asuvalle kaupunginvaltuustolaiselle, joka teki asiasta kuntalaisaloitteen).

  Jossain vaiheessa saimme kylän monitoimitalon ryhmään postaamaan, mikä on ollut piristävää. Olisi tylsää, jos kaikki postaukset tulevat kyläseuran hallituslaisilta.

Kommentointi on suljettu.