Viikkokirje viikolla 40, 2013

Jo lähes totuttuun tyyliin on myös viikko 40 sisältänyt runsaasti erinäisiä projektityön käänteitä.

Maanantaina 30.9.

Tiedotettiin Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaarista sosiaalisen median kanavissa ja lisättiin seminaarin infosivuille taustakanavatiedot ja yhteystiedot paremmin näkyviin. Nostettiin ajankohtaisia tapahtumia esiin Vyyhti-webin etusivulle.

Tiistaina 1.10.

Päivitettiin Vyyhti-webin moottorina toimiva WordPress-ohjelmisto uusimpaan versioonsa. Muotoiltiin esittelytekstejä seminaaria varten.

Keskiviikkona 2.10.

Oltiin mukana kehittelemässä Metropolian kulttuurialan hankkeiden itsearviointityökirjaa. Aihe on vyyhtiläisille ajankohtainen, koska oma, viimeinen itsearviointi lähestyy vääjäämättä.

Jatkettiin seminaaritiedotusta ja toimitettiin tiedotetta julkastavaksi ja eteenpäin jaettavaksi lukuisiin uusiin kohteisiin.

Pidettiin seminaarituotantoa ja muita ajankohtaisia asioita käsittelevä pidennetty viikkopalaveri, jonka muistio löytyy Vyyhti-wikistä. Palaverissa selvisi muun muassa, että hankkeen yhteyshenkilö rahoittajan puolella vaihtui 1.10.

Torstaina 3.10.

Pidettiin palaveri ”Mestareiden” kanssa. Kyseessä ovat siis kultaseppämestari Tarkkanen ja kultaajamestari Snellman, jotka tulevat kertomaan käsityöläisyydestä ja mestari-kisälli-oppimisesta Vyyhti-projektin järjestämään, Metropolian Lyhtyviikoksi nimetyn intesiiviviikon koulutuspäivään.

Helka uutisoi Helkan ja Metropolia Ammattikorkeakoulun osana Vyyhti-projektia järjestämästä Facebook-koulutuksesta
kaupunginosatoimijoille (13.11.) www.kaupunginosat.net -sivustolla ja Helkan kotisivuilla (www.helka.net).

Helka lähetti jäsenistölleen myös sähköpostitse viestin Vyyhdin Facebook-koulutuksesta. Viestissä muistutettiin myös Vyyhdin lopputapahtumasta (6.11.) Musiikkitalossa.

Oltiin yhteydessä Metropolian viestintäyksikköön mahdollisiin seminaarin promootiomateriaaleihin liittyen.

Perjantaina 4.10.

Pidettiin pieni tilannepalaveri seminaarituontantoon, kuluihin ja kilpailutusasioihin liittyen. Kirjoitettiin viikkokirjettä ja täydennettiin tuntiseurantoja.

Jaa juttu eteenpäin: