Vyyhti Artova Film Festivaaleilla

Vyyhti ja Elokuvakontakti ry tuottavat Artova Film Festivaalin (AFF) yhteyteen avoimen ammattilaisseminaarin nimeltä Marginaaleja, onko niitä? Seminaari tarkastelee erilaisten marginaaliryhmien positioita kotimaisen elokuvateollisuuden näkökulmasta.

Lisäksi Vyyhti tulee jakamaan ensimmäistä kertaa kunniamaininnan nuorelle elokuva-alan yhteistoiminnallisuuden rakentajalle. Kunniamaininnan saaja julkistetaan voittajanäytöksen  yhteydessä lauantaina 8.9 kello 20:00 alkaen.

AFF kerää vuosittain lähes 100 kilpailutyötä ja voittajaelokuvat valitsee alan ammattilaisista koottu raati.

Artova Film Festival on perustettu Arabianrannan alueen elokuvaa opettavien oppilaitosten ja lukuisten ammattilaisten kohtauspaikaksi. Festivaali antaa mahdollisuuden yhteistoiminnallisuuden syntymiseen, vertaiskeskusteluihin ja verkostoitumiseen. Lisäksi AFF toimii vuosittaisena alueen elokuvakilpailuna. Vyyhti ja Metropolia on ollut festivaalin tuotannossa mukana aivan alkumetreiltä asti ja on tyytyväinen ja ylpeä Arabian alueen elokuva-alan verkostosta.

Artova Film Festival  Arabianrannassa 7. -8.9.2012
Arcada, Jan Magnus Janssonin aukio 1

Marginaaleja, onko niitä? -seminaari
Keskustelu ja elokuvia ammattilaisalustajien kanssa elokuvan marginaaleista
Lauantaina 8.9 12:00-17:00
Pieni sali

http://artova.fi/aff

AFF Artova Film Festivalin tuomaristo kokoontui Metropolian auditorioon keskustelemaan ja valitsemaan voittajaelokuvia. Tuomaristo vasemmalta lukien: Azar Saiyar (pj), Reetta Aalto, Olli Sulopuisto, Mari Andersson (pj) ja Sami Sänpäkkilä. Kuvasta puuttuu tuomariston jäsen Elli Toivoniemi.
Jaa juttu eteenpäin: