Jälleen mukava aamun avaus!

Vanhassa tiilirakennuksessa Arabiassa sijaitsee inspiroiva jaettu työtila deClub. Torstaiaamuna 19.4. parikymmentä alueen yrittäjää kokoontui yhteisen aamiaspöydän ääreen Vyyhdin ja deClubin yhdessä järjestämälle yrittäjäaamiaiselle.

deClub on yhteinen työtila, josta luovan alan yrittäjä voi vuokrata työpisteen yrityksensä käyttöön. Samalla hinnalla saa jäsenyyden ja mahdollisuuden luoda suhteita muiden tilassa toimivien yrittäjien kanssa. Muut toimipisteet mahdollistavat myös mahdollisuuden kansainvälisiin yritysverkostoihin. Mielenkiintoinen uusi toimija Arabian alueella. Ja mikä parasta, huipputyyppejä asialla! Suosittelen tutustumaan! Käy lukemassa deClubin toiminnanjohtajan Taru Lehtosen haastattelu Arabianranta.fi sivustolta.

Aamiaista emännöineen deClubin Taru ja Maaret olivat kutsuneet aamun alustajaksi Helsingin yrittäjien Jussi Iipposen, joka avasi omien esimerkkitapaustensa kautta pienyrittäjän kansainvälistymismahdollisuuksia. Kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneen Jussin innostus aiheeseen välittyi ja puheenvuoro tarjosi rohkaisun yrittämään.

Tärkeimpänä neuvona Jussi mainitsi avoimuuden. “Kysy ja kerro ongelmasi niin saat myös apua.” Avaamalla keskustelun muiden yrittäjien, tuttavien tai mentorin kanssa huomaat vastauksia löytyvän. Yhteistyöllä ja avoimuudella pääsee siis jo pitkälle! Liikeidean kannattaa olla kristallin kirkkaana mielessä maailmalle lähtiessään, jotta asiat hoituvat jouhevammin. Lisätietoa ja vastauksia kysymyksiisi antaa jussi.iipponen@helsinginyrittajat.fi

Tulevaisuutta pohditaan ensi keskiviikkona aamiaiselle osallistuneiden yrittäjien kanssa. Aamiaispilotin arviointi ja tulevaisuudensuunnittelu alkaa! Keräämme risut ja ruusut menneistä aamiaisista ja suuntaamme ajatuksemme tulevaan. Kuinka yrittäjäaamiaiset jatkuvat Arabian alueella ja kuinka yrittäjät voivat olla siinä työssä mukana? Pohdin näitä kysymyksiäni myös opinnäytetyössäni Metropolia ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon koulutusohjelmaan. Tutkimustuloksia ja tulevaisuuden visioita avaan toutkokuussa myös tänne Vyyhdin blogiin.

Mukava aamu! Mukavaa väkeä! Mukava tulevaisuus! Mukava juttu!

Jaa juttu eteenpäin: