Viikkokirje viikolla 10, 2012

Maanantaina 5.3. suunniteltiin siirtovaikutustukimuksen yhtä osa-aluetta, eli kyselyä Vyyhti-koulutuksiin osallistuneille. Kysely suoritetaan aina n. 1,5-2 kuukauden kuluessa siitä, kun osallistujan käymä perehdytys tai koulutus on päättynyt. Tavoitteena on selvittää, onko toiminnasta ollut pysyviä vaikutuksia.

Tiistaina 6.3. Kokoonnuttiin suunnittelemaan Yrittäisinkö? -kesäopintokokonaisuutta. Hubissa palaveerattiin siirtovaikutustutkimukseen liittyen. Valmistauduttiin myös keskiviikon Sähköiseen jumppakerhoon mm. viimeistelemällä perehdytysmateriaaja ja tulostamalla läsnäololomake sekä käyttäjätunnukset osallistujille.

Keskiviikkona 7.3. Koottiin Shared Gems 2012 -peliseminaarin tiedotuspalettia. Toinen Sähköinen jumppakerho pidettiin tiedonhakuun, tietovirtojen hallintaan ja suodattamiseen liittyen. Paikalla oli seitsemän jumppaajaa ja työpaja oli varsin aktiivinen ja vuorovaikutteinen.

Torstaina 8.3. Kokoonnuttiin koepelaamaan Vyyhti-peliä. Lisäksi suunniteltiin kesäopintokokonaisuutta ja syksyn opintojaksoja. Fasilitointi-mikrokirjan ensimmäinen taitettu versio saatiin tarkistettavaksi.

Perjantaina 9.3. Kirjailtiin ylös tuntemuksia, palautteita ja kehittämisideoita keskiviikon jumppakerhoon liittyen ja suunnattiin katsetta jo ensi viikkoon. Ainakin tiistain yrittäjäaamiainen tulee työllistämään Vyyhtiäisiä alkuviikon.

Jaa juttu eteenpäin: