Viikkokirje viikolla 12, 2014

Maanantaina 17.3.

Tehtiin edellisen viikon viikkokirje. Kirjoitustöitä ja vaikuttavuuden tutkimista laajalla rintamalla.film Life online streaming

Tiistaina 18.3.

Suuniteltiin torstain verkostoitumisiltaa. Jatkettiin verkkovaikuttavuuden analysointia ja erinäisiä kirjoitustöitä.

Keskiviikkona 19.3.

Pelifasilitointia oppilaitosympäristössä kuvaava artikkeli eteni harppauksin ja artikkelin ääniteaseri julkaistiin blogissa. Verkkovaikuttavuutta käsittelevä blogimerkintä julkaistiin.

Torstaina 20.3.

Vyyhti osallistui Vanhankaupungin yrittäjien ja Metropolian väliseen verkostoitumistapahtumaan. Vanhankaupunginkosken partaalle, Metropolian Tavi-talolle oli kokoontunut joukko yrittäjiä, opiskelijoita sekä Metropolian henkilökuntaa. Tapahtuma oli Vyyhdille tavallaan jo perinne, sillä olimme mukana noin vuosi sitten pidetyssä ensimmäisessä verkostoitumistilaisuudessa, ja lisäksi viime Yrittäjän päivän verkostoitumistilaisuudessa Vyyhtipeliä peluuttamassa.

Vaikuttavuustutkija Leena kertoo hankkeen vaikuttavuuden arvioimisen käytännöistä ja haasteista.
Vaikuttavuustutkija Leena kertoo hankkeen vaikuttavuuden arvioimisen käytännöistä ja haasteista.

Tilaisuudessa tarjottiin opiskelijoille vinkkejä yrityksen perustamiseen ja Reititin– ja Vyyhti-hanke esittelivät toimintaansa, tuloksia ja yrittäjiä mahdollisesti kiinnostavia hankeasioita.

Vyyhdistä esiteltiin Sähköisiä Jumppakerhoja ja niiden täydennyskoulutuskuvioita, Vyyhtipeliä ja pelifasiloitintia sekä Pimu Consulting Oy:n käynnistymistä. Vyyhdin osuuden lopetteli Leena esittelemällä näkemyksiään hanketoiminnan tavoitteista ja vaikuttavuuden arvioinista.

Ilta päättyi salaatti-illalliseen, jonka aikana verkostoitumista jatkettiin hyvässä hengessä.

Perjantaina 21.3.

Jatkettiin WEB2014-projektia blogiarkistojen järjestelyn merkeissä. Kirjoitettiin viikkokirjettä ja täydennettiin tuntiseurantoja.

Jaa juttu eteenpäin: