Viikkokirje viikolla 19, 2013

Maanantaina 6.5.

Valmisteltiin tiistain Shared Gems -verkostoitumistapahtumaa ja osallistuttiin Uudenmaan ELY-keskuksen seuranta- ja raportointikoulutuksen.

Tiistaina 7.5.

Helkan ja Metropolian Kaupunginosayhdistyksen saavutukset näkyväksi -jatkokoulutuksen ajankohdaksi vahvistui ke 22.5.2013. Helka viesti ajankohdan edelliseen koulutuskertaan osallistuneille.

Shared Gems 2013

Vyyhti osallistui Shared Gems 2013 seminaariin sekä luonnollisesti järjestämäänsä verkostoitumistilaisuuteen tapahtuman yhteydessä. Tapahtumaan liittyen on luvassa blogikirjoituksia ja muita tallenteita, mutta ensi nälkään seminaaritunnelmia voi löytää tämän Storify-koosteen kautta.

Keskiviikkona 8.5.

Osallistuttiin Vyyhti-lopputapahtumaa koskevaan kokoukseen, jossa oli mukana mm. Uudenmaan liitto. Hoidettiin Shared Gems -seminaarin yhteydessä pidetyn verkostoitumistilaisuuden jälkitöitä. Pidettiin pieni palaveri lopputapahtumaan liittyen projektihenkilöstön kesken.

Torstaina 9.5.

Vietettiin helatorstaita.

Perjantaina 10.5.

Täydennettiin tuntiseurantoja ja viikkokirjettä, hoidettiin Shared Gemsin verkostoitumistapahtuman jälkimarkkinointia sekä työsuhdeasioita.

Jaa juttu eteenpäin: