Viikkokirje viikolla 4, 2012

Maanantaina 23.1. toivotettiin projektiryhmän kokouksessa tervetulleeksi uusi Hub Helsingin edustaja Tuomas Kamppila.

Tiistaina 24.1. jatkui Shared Gems 2012 -tapahtuman tuotannonsuunnittelu, neuvoteltiin kesän ja syksyn opintokokonaisuuksista ja tarkasteltiin verkkovälitteisesti jaettavien, streamattavien ja taltioitavien luentojen sopimusteknisiä asioita. Verkostoiduttiin Metropolian kulttuurialan toimijoiden kanssa.

Keskiviikkona 25.1. tuotettiin maaliskuun yrittäjäaamiaista ja edistettiin pelitapahtumaa monin tavoin. Samoin yhteistyö Factor Novan kanssa edistyi isolla harppauksella.

Fasilitointi-mikrokirjan työstö eteni oikoluvulla. Ensi maanantaina on Juhanan ja Jussin toimituspalaveri, jolloin kirja pannaan liikkeelle.

Torstaina 26.1. saatiin esikatseluun Vyyhdin yhteistoiminnallisuutta lisäävä lautapeli, jonka koepelaamiset järjestetään helmikuun alussa yhdistystoimijoille ja kulttuurituotannon opiskelijoille. Lautapelin ulkoasun suunnittelussa tehdään yhteistyötä Metropolian Valon kanssa. Peli valmistuu helmikuun 2012 loppuun mennessä ja on tulostettavissa Vyyhdin nettisivuilta maaliskuusta alkaen.

Verkkosivuille tehtiin pientä lisätoiminnallisuutta; Shared Gems 2012 -peliseminaarin sivulle rakennettiin oma, seminaarin työstöön liittyvä blogi. Konsepti elää vielä, mutta tarkoitus on pitää työpäiväkirjamaista seurantaa tapahtuman suunnittelusta.

Perjantaina 27.1. Vyyhti osallistuu kansainväliseen Game Jamiin.  Vyyhdin Susanna ja Nikita käyvät paikalla katselemassa. Tunnelmia, kokemuksia ja uusia asioita pelialasta voi lukea Vyyhdin blogista ensi viikolla. Susanna osallistuu jamitteluun, joten blogista voi lukea myös jamittelijan kokemuksia.

Jaa juttu eteenpäin: