Viikkokirje viikolla 44, 2012

Maanantaina 29.10. valmisteltiin tiistain Twitter-jumppakerhoa ja pantiin alulle Vyyhti-webin Tuloksia -osio, johon aletaan kerätä hankkeen aikaansaannoksia. Sivu on vielä hyvin alkuvaiheessa, mutta jatkossa sitä kehitetään eteenpäin.

Tiistaina 30.10. jumpattiin Twitterin parissa erittäin ahkerasti 12 osallistujan voimin. Työpaja sai hyvää palautetta, mikä osaltaan innostaa järjestämään kerhotoimintaa tulevaisuudessakin.

Keskiviikkona 31.10. valmisteltiin torstain työn- ja ajanhallinta -jumppakerhoa ja toimitettiin Twitter-pajan materiaaleja osallistujille.

Tuotettiin uutinen kautta aikojen viimeiseksi jäävään Hiidenkivi-lehteen.

Neuvoteltiin viestinnän koulutusohjelman kanssa, miten Shared Gems 2013 -tapahtuman tuotantotyö suoritetaan siten, että Vyyhdin konsultoimana syntyy koulutusohjelmalle siirrettävissä oleva selkeä tuotantomalli. Tämän tuotantomallin toimivuus ja merkitys korostuu, kun hanke päättyy, mutta tapahtuma mahdollisesti jatkaa elämäänsä.

Torstaina 1.11. vedettiin syksyn viimeinen Sähköinen jumppakerho viiden osallistujan ja kahden vetäjän voimin. Tilaisuus herätti runsaasti keskustelua tämän päivän työelämään ja työskentelykulttuureihin liittyen. Alustusten, pohdiskelujen ja keskustelujen lisäksi luotiin katsaus sähköisen kalenterin ja erilaisten sähköisten tehtävälistajärjestelmien mahdollisuuksiin ja toimintaan.

Käytiin lävitse digitaalisen viestinnän opiskelijaryhmän innovaatioprojektiopintonaan tekemiä Vyyhti-lopputapahtuman (vuodelle 2013 sijoittuva) ulkoasua ja nettisivusuunnitelmia. Mainiota jälkeä!

Koska päivä oli myös uuden kuukauden ensimmäinen, tehtiin myös tuntiseurantaraportointia.

Perjantaina 2.11. havainnoitiin ja kirjattiin viikon tapahtumia viikkokirjeeseen. Ohjelmassa oli myös pelillistäminen ja pelillisyys -aiheisen asiantuntija-artikkelin muokkausta.

Jaa juttu eteenpäin: