Viikkokirje viikolla 46, 2013

Viikko kului mitä suurimmassa määrin viime keskiviikon Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaarin jälkitöiden ja toipumisen merkeissä.

Maanantaina 11.11.

Rakennettiin Vyyhti-webiin Verkostot ja rajaton yrittäjyys -tulossivua. Tälle sivulle on tarkoitus koota kaikki loppuseminaarin liittyvä aineisto sitä mukaa, kun sitä tulee saataville.

Lisättiin loput ääniartikkelit SoundCloudiin, minkä ansiosta koko ääniartikkelikokonaisuus on nyt kuunneltavissa:

Alettiin koota seminaarin fyysistä arkistoa, johon kuuluvat muun muassa läsnäololista, laskut, työsopimukset ja niin edelleen. Myös jälkimarkkinointia käynnisteltiin hiljalleen.

Tiistaina 12.11.

Laadittiin seminaarin jälkitiedotetta ja kiitosviestiä eri kohderyhmille.

Keskiviikkona 13.11.

Keskiviikkona Susanna ja Sanna osallistuivat Uudenmaan liiton järjestämään koko Uusimaa-viikkoa käsittelevään purkukokoukseen. Verkostot ja rajaton yrittäjyys -seminaari sai paljon kiittävää palautetta.

Viimeisteltiin jälkitiedotetta ja lisättiin seminaarin koostesivulle valokuvia.

Illalla pidettiin Vyyhti-hankkeen viimeinen perehdytys yhdelle pääkohderyhmälle eli kaupunginosatoimijoille Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helkan yhteistyönä. Kyseessä oli Facebook-koulutus, joka vedettiin tutulla Sähköisen Jumppakerhon kaavalla. Perehdytys oli erittäin suosittu, tupa oli täynnä yli kahden kymmenen innokkaan Facebookkaajan ansiosta.

Torstaina 14.11.

Jälkitiedote viimeisteltiin ja lähetettiin useille eri tahoille. Julkastuna tiedote löytyy jo ainakin Metropolian ajankohtaisten uutisten joukosta. Lisäksi lähetettiin kiitosviestejä seminaariin osallistuneille vieraille, puhujille, pelaajille ja esiintyjille.

Muokattiin Seminaarin infosivuja ja lisättiin sinne kiitokset sekä linkitys Vyyhti-webin seminaarikoostesivulle. Lisättiin myös seminaarimateriaalia Vyyhti-Facebook-sivulle.

Tehtiin runsaasti seminaariin liittyviä paperi- ja arkistotöitä.

Perjantaina 15.11.

Lisättiin muutama uusi seminaarivideo Vyyhdin Vimeo-kanavalle. Vidoita aletaan pikku hiljaa julkaista blogimerkintöjen muodossa.

Osallistuttiin Vyyhtipelillä Tähtiseudut-kilpailuun ja työstettiin materiaalia projektiryhmän kokoukseen.

Kirjoitettiin viikkokirjettä ja täydennettiin tuntiseurantoja.

Jaa juttu eteenpäin: