Viikkokirje viikolla 50, 2011

Maanantaina 12.12. pidettiin projektiryhmän kokous, tähyttiin tulevaan eri toteutusten käynnistyessä alkuvuodesta 2012. Samalla käytiin läpi kuluneen vuoden raportoinnit ja tulevat itsearvioinnit.

Mikrokirja lähti osittaiselle lukukierrokselle, eli Helkan ja Metropolian kirjoittajat saivat kirjan omien artikkeliensa tarkistusta varten.

Tiistaina 13.12. Vyyhti-webin uudistusta tehnyt digitaalisen viestinnän opiskejaryhmä esitteli työnsä tulokset projektikurssinsa loppupresentaatiossa. Vyyhti oli tyytyväinen toistaiseksi tapahtuneeseen kehitykseen. Myös jatkokehitysideoita on jo syntynyt, eli sivusto on yhä prosessissa.

Illalla oltiin valmistauduttu Artova ry:n elävään joulukalenteriin liittyen vetämään Twitter-työpajaa. Harmillista kyllä, osallistujia ei saapunut paikalle, mutta Milla ja Jussi käyttivät ajan hyödyksi tutustumalla yhdessä Twitterin uuteen versioon ja pohtien Twitterin roolia muun muassa tulevaisuuden tapahtumamarkkinoinnissa ja taustakanavoinnissa.

Keskiviikkona 14.12. kulttuurintuottajaopiskelija Jyri esitteli Vyyhdille opintoprojektina rakentamamansa Vyyhti-markkinointisuunnitelman.

Torstaina 15.12. koottiin verkkosivuille tietoa tulevista tapahtumista.

Perjantaina 16.12. pidettiin viikkopalaveri, johon osallistuivat Metropolian Vyyhti-ihmiset; projektipäällikkö, -suunnittelijat sekä opiskelija-assistentit. Luotiin tilannekatsausta mm. Vyyhti Yrittäjäaamiasiin, rakenteilla olevaan valmennusohjelmaan sekä fasilitointi-mikrokirjaan.

Iltapäivällä Vyyhti-päämajan fasiliteetteihin saapui tutustumaan kutsuvieraita vapaamuotoisten tupaantuliaisten ja pikkujoulujen merkeissä. Projektin ensimmäinen syksy lähestyy loppuaan, joten oli hienoa juhlistaa mukavasti käynnistynyttä toimintaa yhdessä yhteistyökumppaneiden, kollegoiden ja opiskelijoiden kanssa. Lämmin kiitos kaikille luonamme vieraillelle juhlijoille!

Jaa juttu eteenpäin: