Kesäkirje

Kesäkuun loppuessa myös Vyyhti jää lomalle – mutta vain hetkeksi!

Vyyhdin vauhdikas kevät päättyi hallinnollisten tehtävien, raportointien ja tilastointien parissa tiiviisti vietettyyn aikaan. Myös kesäopintojakso saatettiin onnellisesti päätökseen 19.6. ja kymmennen ahkeraa kesäopiskelijaa sai suoritusmerkintänsä opintorekistereihin.

Syksyn Vyyhti-tapahtumia, opintokokonaisuuksia, yrittäjäaamiaisia ja Vyyhti-pelin toteutuksia valmisteltiin lomien kynnykselle asti.

Metropoliassa toteutettavat Luovan yritystoiminnan edellytykset ja Leipää taiteesta! -opintojaksojen ilmoittautumiset kiinnostivat välittömästi – Vyyhdille on siis kysyntää!

Syksyllä toteutuvat myös Sähköiset jumppakerhot sekä kaupunginosapelit.

Yksittäisistä tapahtumista kalenterimerkinnän arvoinen on Metropolian kulttuurin ja luovan alan hankkeiden yhteinen Luovuus syttyy -foorumi, joka järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Uudenmaan liiton kanssa, osana Uusimaa-viikon ohjelmaa. Päivämäärä on keskiviikko 7.11.2012. Tapahtumapäivä kulkee otsikolla Yhteisöllinen Uusimaa. Tapahtumassa Vyyhti järjestää Vyyhti-pelin kutsuvieraille.

Yhteistyössä Reititin -hankkeen kanssa valmistellaan alkusyksylle jo Metropolian kulttuurialan Bootcampia – CultTouria.

Luvassa on mielenkiintoinen syksy myös Artova Film Festivalin yhteydessä Elokuvakontakti ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävän ammattilaispaneelin osalta; tiedossa on keskustelua marginaali- ja vähemmistöryhmien roolista elokuvabisneksessä.

Tulevaa kevättä 2013 ideoitiin jo Shared Gems 2013 -tapahtuman osalta. Lisäksi pohdittiin Vyyhtipelin kehittämistä ja sovellettavuutta peliasiantuntija Sanna Ristaniemen kanssa.

Vyyhti on tavoitettavissa 8.7. alkaen projektisuunnittelija Susannan sähköpostista susanna piste snellman ät metropolia piste fi tai työpuhelimesta 040 769 8897 ja 23.7. alkaen projektipäällikkö Millan sähköpostista milla piste laasonen ät metropolia piste fi

Jaa juttu eteenpäin: