Viikkokirje viikoilla 18-19, 2012

Pari viimeistä viikkoa menivät niin huimaa vahtia, että viikkokirjeet eivät pysyneet tahdissa mukana. Tässä siis kahden viime viikon tärkeimmät tapahtumat Vyyhti-projektissa.


Maanantaina 30.4. katkonaisen työviikon maanantai. Perustyötä projektin edistämiseksi.

Tiistaina 1.5. Vyyhti-projekti vietti vappua.

Keskiviikkona 2.5. rakenneltiin syksyn Sähköiset jumppakerhot -toteutusta.

Torstaina 3.5. julkaistiin syksyn 2012 Sähköiset jumppakerhot -perehdytyksen aikataulut ja kehitetyt sisällöt sekä ilmoittautumislomakkeet.

Perjantaina 4.5. arkista projektityöskentelyä.

Maanantaina 7.5. projektityötä, sähköpostiviestintää ja suunnittelua.

Tiistaina 8.5. vietettiin Hub Helsingin aamiaista Vyyhti-aiheisesti. Pakailla Hubin Tuomas, Helkan Päivi ja Pirjo sekä Metropolian Jussi kertoivat Vyyhti-projektin taustoista ja toimenpiteistä aamiaisvieraille. Tiistaina julkaistiin myös Yhteistoiminnan rakentajat -mikrokirjan verkkoversio.

Keskiviikkona 9.5. rakennettiin Vyyhti-pelin verkkoversiota. Tarkoituksen on tarjota pelistä verkosta ladattavat ja tulostettavat versiot kaikkien halukkaiden käyttöön. Verkkoversio julkaistaan myöhemmin. Jussi osallistui Metropolian kulttuurialan e-tiimin etäkokoukseen ja esitteli siellä muun muassa Sähköiset jumppakerhot -konseptia.

Torstaina 10.5. kehiteltiin Sähköisten jumppakerhojen markkinointimateriaalia. Vyyhti-pelin suuri, lattialla pelattava versio saapui painosta.

Perjantaina 11.5. pidettiin viikkopalaveri.

Jaa juttu eteenpäin: