Viikkokirje viikolla 20, 2012

Jyväskylän kaupunginteatterin Teatteritiistaissa käytettiin Vyyhtipeliä nuorisoteatterin yhteistoiminnallisuuden rakentamisen välineenä. Lue lisää Jyväskylän pelistä blogissa maanantaina 21.5.

Maanantaina 14.5.
Vietettiin Vyyhti-väen kevätretkeä Kaisaniemen puistossa brunssin merkeissä.

Tiistaina 15.5.
Kokoonnuttiin Shared Gems 2012 -tapahtuman tekniseen tuotantopalaveriin.

Susanna Snellman edusti Vyyhtiä Jyväskylän kaupunginteatterin järjestämässä Teatteritiistaissa, jossa Vyyhtipeliä pelattiin nuorisoteatterin yhteistoiminnallisuuden lisäämisen apuvälineenä.

Keskiviikkona 16.5.
Helsingin Sanomien kaupunkitoimituksen juttu Vyyhti-pelistä (12.5.2012) julkaistiin painetussa ja digilehdessä.

Oli kulttuurituotannon opiskelijan ja alueellisten Vyyhti-yrittäjäaamiaisten pilotoinnin emäntänä toimineen Aija Korhosen opinnäytetyön tarkastamistilaisuus, jossa projektipäällikkö Milla Laasonen kommentoi toimeksiantajan edustajana.

Aija on opinnäytetyössään käsitellyt Vyyhti-hankkeen alueelliseen yrittäjien verkostoitumiseen tähtäävää toimintaa tapaustutkimuksena ja aamiaisiin osallistuneiden ryhmähaastattelulla saanut tuoretta, niin hankkeen kuin alueellisten toimijoiden kannalta tärkeää tietoa. Aija on työnsä tuloksina luonut toimintamallin, jonka pohjalta alueellisten yrittäjäaamiaisten jatkamista pilottialueella Arabianrannassa on hankkeen näkökulmasta mielekästä suunnitella edelleen yhteistyössä yrittäjäverkostoon kevään aikana liittyneiden avustuksella.

Aijan työstä ja keväällä 2012 Arabia-Toukola-Vanhakaupunki -alueella toteutetuista aamiaisista tiedotetaan Vyyhti-blogissa ja työkin linkitetään luettavaksi heti, kun se on Theseus-tietokannassa.

Torstaina 17.5.
Oli arkipyhä eli helatorstai.

Perjantaina 18.5.
Koottiin tapahtumarikkaan viikon tapahtumia viikkokirjeeseen ja lähetettiin viimeiset muistutukset Shared Gems 2012 -tapahtumasta. Ilmoittautuminen päättyy virallisesti maanantaina 21.5. Muutama paikka on vielä jäljellä.

Jaa juttu eteenpäin: