Viikkokirje viikolla 15, 2013

Maanantaina 8.4.

Helka ja Metropolia suunnittelivat Minun Tapahtumani -jatkokoulutuksen (10.4.) järjestelyjä.

Pidettiin Metropolian Vyyhti-toimijoiden kokous, jossa käytiin lävitse henkilöstön toimenkuvia ja hankkeen etenemistä. Kokouksen muistio löytyy wikistä. Työstettiin yhteisömanagerointiraporttia.

Tiistaina 9.4.

Susanna kävi kulttuurikeskus Sofiassa haastattelemassa kultaajamestari Raimo Snellmania. Haastattelua käytetään pohjana Vyyhdin loppujulkaisun artikkeliin ”mestarit”. Käynnistä julkaistiin myös blogimerkintä. Kirjoitettiin myös muita blogikirjoituksia ja työstettiin edelleen yhteisömanagerointiraporttia.

Helka ja Metropolia suunnittelivat Minun Tapahtumani -jatkokoulutuksen (10.4.) järjestelyjä.

Keskiviikkona 10.4.

Helkan ja Metropolian yhteistyössä järjestämä Vyyhti-projektin Minun Tapahtumani -jatkokoulutus (tapahtumanjärjestämisen ilta) pidettiin Helkassa. Koulutuksen veti Helkan Päivi Savolainen, alustajina toimivat Metropolian Nikita Gavrilenko ja Helsingin kaupungin tapahtumayksikön Susa Nokelainen.

Vyyhti-toimistolla oli pirtelöaamu. Haastateltiin myös opiskelija-assistenttia lopputapahtuman tuottajaksi. Lisäksi järjestettiin Vyyhtipeli luovan alan yrittäjille Lasipalatsin Luovassa kohtaamispaikassa, josta syntyi myös blogimerkintä.

Työstettiin loppujulkaisun artikkeleja ensi viikon projektikokousta silmällä pitäen.

Torstaina 11.4.

Helka uutisoi Hub Helsingin ja Metropolian järjestämästä Vyyhti-projektin Art Of Hosting – Osallistavan johtamisen taito -koulutuksesta Helkan kotisivuilla ja www.kaupunginosat.net -sivustolla.

Susanna jumppasi maksatushakemukseen liittyviä asioita talousihmisen kanssa ja palaveerasi entisen projektipäällikön kanssa liittyen Vyyhdin hallinnollisiin asioihin. Lisäksi osallistuttiin Ateneumin uuden näyttelyn avajaisiin. Artikkelien ja raporttien työstämistä jatkettiin.

Perjantaina 12.4.

Työstettiin viikkokirjettä ja tuntiseurantaa. Kirjoitettiin blogiin.

Jaa juttu eteenpäin: