Viikkokirje viikolla 37, 2012

Maanantaina 10.9. tavattiin Metropolian kulttuurialan klusterijohtajaa, tki-kehityspäällikköä ja viestinnän koulutuspäällikköä Vyyhti-projektin lopputapahtumaan liittyen. Paikalla piti olla myös ECBN:n edustaja, joka joutui perumaan osallistumisensa viime hetkellä. ECBN:n Trade mission voisi olla yksi mahdollinen toimintamalli lopputapahtumalle. Tiivis muistio löytyy Vyyhti-wikistä. Lisäksi pidettiin tiimipalaveri.

Luovan yritystoiminnan edellytykset -kokonaisuudelle pystytettiin verkkotyötila Metropolian Tuubi-järjestelmään. Tähän ratkaisuun päädyttiin, koska opintojaksolla ei pilottivaiheessa ole varsinaista verkkotyöskententelyä. Tuubi-työtilaa käytetään tehtävien palauttamiseen.

Maanantaina kehiteltiin myös Vyyhti-julkaisujen yhteisöllisyysteemoja. Julkaisutyöpajassa 24.8. yhtenä ideana oli tuottaa julkaisun pohjakse teesejä yhteisöllisyydestä.

Tiistaina 11.9. kehiteltiin lisää yhteisöllisyyden teesejä ja lähetettiin Luovan yritystoiminnan edellytykset -jaksolle ilmoittautuneille muistutusviesti alkavasta kurssista.

Keskiviikkona 12.9. palaveerattiin Hub Helsingillä tilannekatsauksen ja jatkosuunnitelmien merkeissä. Keskusteltiin myös alustavasti lopputapahtumaideoista. Palaverimuistioon on kirjattu keskeiset käsitellyt asiat. Työstettiin myös seuraavan viikon Kulttuurituottajien Vyyhtipeliversion materiaalia.

Torstaina 13.9. kirjattiin Vyyhti-tapahtumia 2012 väliraporttipohjaan ja hankittiin tietoa Lean Startup -toimintamallista. Lisäksi tehtiin syksyn 2012 Sähköisten jumppakerhojen ilmoittautumistilannekatsaus ja markkinoitiin kerhoja verkossa. Työpajoissa on vielä hyvin tilaa. Susanna ja Sanna esittelivät Vyyhtipelin Tuoteväylälle Metropolian Leppävaaran toimipisteessä. Vyyhtipelin esittelyyn käytetty materiaali löytyy Vyyhdin internetsivuilta.

Vielä ehdiittin tehdä myös versiopäivitys Vyyhti-verkkosivujen WordPress -alustalle. Sivustomme pyörii jälleen uusimmalla WordPress -versiolla.

Perjantaina 14.9. Vyyhti osallistui Metropolian Studia Generalia -luentosarjaan. Susanna piti Vyyhti-teemoja kosketelleen luennon alueellisesta kaupunkikulttuurista, ja Milla käsitteli omassa puheenvuorossaan sitä, kuinka hanketoiminta yhdistää luovia aloja.

Jaa juttu eteenpäin: