Ääniartikkelit – Vyyhtipelin case-esittelyt pieninä ääninäytelminä

Vyyhti käyttää tulosten esittelyn muotona monikanavaista julkaisumallia, jossa tuloksiin voi tutustua lukemalla, kuuntelemalla ja katsomalla. Vyyhtipeliä tullaan pelaamaan yli 400 pelaajan voimin hankkeen aikana mutta mitä uutta pelaaminen voi tuoda pelaajille? Minkälaisia esimerkkejä pelitilanteista ja peleissä käsitellyistä asioista on kertynyt?

Nyt julkaistavat Vyyhtipelin Case-esimerkit on osa Vyyhdin ääniartikkelituotantoa, joka on äänitetty ja äänisuunniteltu Silencio Oy:ssä.  Ääninäytelmät ovat Sanna Ristaniemen ja Susanna Snellmanin kirjoittamia ja näyttelemiä. Nyt julkaistavissa dialogeissa on miesäänenä Silencion Karo Broman.

1. Luovan alan opiskelija ja Tutor-opettaja ovat pelanneet Vyyhtipeliä ensimmäisen vuosikurssin keväällä. Peliä on päätetty pelata uudestaan toisen vuosikurssin aikana. Tämä dialogi esittelee Vyyhtipelin mahdollisuuksia tutoroinnissa

2. Luovan alan yrittäjät tapaavat kahvilassa. Toinen heistä on osallistunut aikaisemmin Vyyhtipeliin ja kertoo kokemuksistaan.

3. Kaupunginosayhdistykselle on valittu uusi hallitus, joka on pelannut edellisellä viikolla Vyyhtipeliä.

silenciolla_Sanna
Sanna Silencion studiolla 21.10.2013 äänittämässä Vyyhtipeliä esitteleviä dialogeja
Silenciolla_Susanna
Susanna Silencion studiolla 21.10.2013 äänittämässä Vyyhtipeliä esitteleviä dialogeja
Jaa juttu eteenpäin: