Viikkokirje viikolla 12, 2012

Maanantaina 19.3. kokoustettiin projektiryhmän kesken. Paikalla olivat Metropolian, Helkan ja Hubin Vyyhti-ihmiset. Kokouksessa käsiteltiin mm. itsearivoinnin tuloksia ja yhteisen Vyyhti-vision rakentamista.

Iltapäivällä hiottiin edelleen Vyyhti-projektin siirtovaikutusseurannan yhtä osa-aluetta, eli seurantakyselyä koulutuksiin osallistuneille.

Tiistaina 20.3. valmistauduttiin tiiviisti keskiviikon Facebook-jumppakerhoon.

Kokoonnuttiin myös tuotantopalaveriin esitystekniikan opiskelijoiden kanssa Shared Gems 2012 -tapahtuman tiimoilta

Keskiviikkona 21.3. pidettiin kevään neljäs Sähköinen jumppakerho, jonka aiheena oli Facebook. Paikalla oli 12 ahkeraa jumppajaa ja Facebook osoittautui kiehtovaksi ja laajaksi perehdytyskohteeksi. Aihe oli jopa niin laaja, että tulevissa jumppakerhoissa FB-pitää jakaa vähintään kahdeksi perehdytyskokonaisuudeksi.

Yrittäisinkö? -kesäopintojakson opettajat kokoontuivat suunnittelupalaveriin. Opintojakson lukujärjestykset julkaistaan huhtikuun alussa. Ilmoittautuminen on käynnissä huhtikuun loppuun asti. Toukokuussa ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtäviä sisältävä infopaketti.

Torstaina 22.3. käynnistyi Metropolian ja Factor Nova Oy:n valmennusohjelma. Lisätietoja tapahtumista löytyy Vyyhti-wikin uutisosastolta.

Lisäksi valmisteltiin Vyyhti-wikin mahdollista ulkoasuteemamuutosta, joka mahdollistaisi sivujen näkyvyyden rajaamisen. Tätä ominaisuutta tultanee tarvitsemaan kesäopintojaksollamme.

Perjantaina 23.3. laadittiin Shared Gems 2012 -tapahtuman sähköistä kutsukirjettä, analysoitiin viikon tapahtumia ja nautittiin Vyyhti-päämäjan ikkunoista tulvivasta kevätauringosta.

Jaa juttu eteenpäin: